Quadrature Sensor

Een quadrature sensor is niets meer dan een normale pulsgever die echter twee pulstreinen gebruikt die 90° in fase zijn verschoven. Hierdoor kan de elektronica van de quadrature sensor ook de richting van de beweging afleiden. Deze extra eigenschap van de quadrature sensor biedt in de machinebouw extra mogelijkheden om specifieke bewegingen tot stand te brengen.

Evenals alle andere sensoren uit het programma van tsb-bescom zijn ook de quadrature sensoren beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is voor iedere applicatie wel de juiste quadrature sensor te vinden.
 


 

Emeta
Lenord+Bauer
Toerentalsensoren van Lenord+Bauer
Fraba Posital

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie? 
Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. E-mail ons via: info@tsb-bescom.nl. Of bel onze experts onder telefoonnummer (0316) 250 800.